Ki foglalta el az erdőkertesi református templomot? (És mi az hogy nem én???)

Screenshot_2016-07-18-00-17-08

Mai egy órára tervezett mászkálásom minden figyelmeztető jel nélkül két és fél órásra sikerült. Teljesen belemerültem abba a játékba amit motiváció serkentőnek raktam fel a telefonomra. (Ahol valós helyszíneket kell felkeresni gyalog és “elfoglalni”.)

Az első olyan nap volt az Ingressel, amikor foglaltam is pontokat, nem csak felkerestem őket. Legfontosabb tanulság : működik! Jobban is mint kéne…

Ez egyrészről jó, hiszen közben elkapott a játékszenvedély, és dupla időt töltöttem edzéssel. Másrészt viszont, legközelebb be akarom tartani a tervezett időt, mert nem az a lényege a napi edzésnek, hogy néha egy órát, néha két és fél órát mozgok, hanem hogy minden nap, kitartóan egyet.

A címben feltett kérdésre az a válasz, hogy egy előttem arra járó ismeretlen volt a titokzatos templomfoglaló, tehát (egyelőre még) nem én voltam. De!! Ha holnap elfoglalom a dombtetőn a vízműveket meg a völgyben a postát, esetleg a szomszéd település szökőkútjáig elgyaloglok, akkor lesz elég pontom, és megint felkapaszkodhatok a másik dombra, megpróbálni újra a templomot ami ma nem ment; vagy még a gyümölcsösnél ott van a… Na ez az. Így megy el “véletlenül” plusz másfél óra edzésre… :)))

2 hozzászólás

Hozzászólás