Mennyi pozitív változás után kezd el árulónak érezni a csoportod? – és további izgalmas kérdések

gaby_dunn-620x412

Több pénztől, jobb egészségtől, ideálisabb testalkattól is visszatarthatnak – valószínűleg téged is – azok a rejtett tényezők, amikről ebben az adásban szó van. Nem szoktam ilyet csinálni, de anélkül, hogy elkezdeném részletesen kifejteni a tartalmát, mindenkinek ajánlom ennek a ma talált internetes rádióadásnak ezt az egyetlen epizdóját.

Egy “pénzügyi pszichológus” beszél többek között a megváltozott szokások és a “törzsed”, (a körülötted levő emberek) erre adott reakciójáról. És azokról a következményekről amiket általában az ember egész élete alatt egyszer sem gondol végig. Pedig nagyon jól járna vele… Minden amit mond, tökéletesen érvényes a fogyással kapcsolatos életmódbeli változtatásokra is.

Ha szeretnél javítani az angol tudásodon akkor azért, ha pedig elég magabisztosnak érzed magad, hogy menni fog a folyó beszéd megértése, akkor azért ajánlom.

Bad With Money With Gaby Dunn

4 hozzászólás

  1. Alexandra

    Amúgy nem ez volt a fő üzenete, de én azon lepődtem meg, hogy van pénzügyekre specializálódott pszichológus, ez mennyire hasznos és fontos, és miért nincs jobban elterjedve.

Hozzászólás