“Van vanília, karamell, tutti-frutti, rumos dió és kávé.” – Bud Spencer

icecream

Szívet melengettető látvány, hogy van olyan fagyizó Budapesten ahol van cukormentes fagyi és a gombóconkénti kalóriaszámot is kiírják. Egyszer biztosan ki akarom próbálni, hogy ha egy 1200 kalóriás napom lesz, akkor csak ebből fogom összeválogatni. 🙂

6 hozzászólás

  1. Képzeld én is találtam egyet itt Kecskeméten. Van glutén-, tej- és cukormentes is. Egy kis szépséghibája van a dolognak. Nem írják ki a kalóriát. Én már fagyiztam 1200 kalóriás napon és nagyon jó érzés volt, hogy ez is belefér.

    • Igen, csak egyet tudok veled érteni az 1200 kalóriás napon a fagyi örömével. 🙂 Amikor én próbáltam ilyen napon a fagyit, akkor szórakoztató volt a vadászat számomra, hogy minél alacsonyabb kalóriatartalmú fagyiból válogathassak össze minél többet. Kár, hogy a kecskeméti helyen nem írják ki a kalóriákat, nekem nagyon kellemes meglepetés volt itt a pesti fagyizóban.

  2. A Levendula fagyizónak is vannak cukor meg minden egyéb mentes fagyijai, és ők a belvárosban is több helyen ott vannak 🙂 Az Aldiban van laktóz- és cukormentes jégkrém is, a csokis finom. Vagy csinálhatsz otthon banánból fagyit (meghámoz, felszeletel, lefagyaszt, turmixol, hozzáad érzés szerint fahéjat, kakaóport, egyebet, amit érez), ez ugyan nem kifejezetten kalóriaszegény, de legalább tudod, hogy mi és mennyi van benne

    • Réka! Az Aldis jégkrémes hírednek nagyon örültem! 🙂 Körül fogok nézni a jégkrémeik között, egészen vicces, hogy mennyit kell hajkurászni a tényleg cukormentes fagyikat Pesten (amiben nem csak kicserélték a répacukrot gyümölcscukorra vagy kókuszcukorra). Köszi!!

Hozzászólás