Ez most akkor jó vagy rossz, hogy nem vagyunk kimerültek?

IMG_20160819_144121A tegnapi erős kezdés után (45,5km), egy kevésbé fárasztó 30 kilométert mentünk. Volna.

Ahhoz képest, hogy Magyarországon egy órát szoktunk edzeni, itt tegnap is és ma is négy órákat megyünk. És mégse fárasztottuk ki magunkat nagyon. Eddig például egyáltalán nem volt izomlázunk.

Ez most akkor azt jelenti, hogy ellustálkodjuk a dolgot?

Egyáltalán nem. Most nem a maximális intenzitás volt a fontos (mint amikor egy órából kell kihoznunk a legtöbbet), hanem az, hogy eljussunk A pontból B pontba és erre másnap is képesek legyünk. Most nem fáj semmim, se cipő által feltört láb, se bármiféle túlterhelési tünet. Igaz, hogy széthúztuk négy órára azt amit megtehettünk volna gyorsabban is, de addig se vesztegettük az időnket, mert tudományos és gazdasági előadásokat és hangoskönyveket hallgattunk közben. A táj aktív csodálása mellet.

Szóval az alapból tervezett 30 km-en kívül (1) az elején eltévedtünk, (2) amikor megérkeztünk a célállomásra, várnunk kellett két órát, és abból egyet csak úgy szórakozásból elkerekezgettünk, hogy körülnézzünk a faluban (ekkor készült a kép). Plusz, miután lepakoltunk a szállodában, (3) még gurultunk 6km-t, hogy feltöltsük az élelmiszer készleteinket.

És még mindig nem vagyunk annyira fáradtak, hogy azt ne pihennénk ki teljesen holnap reggelre. 😀

2 hozzászólás

  1. Alexandra

    A képnek kicsit Hundertwasser beütése van. Nagyon ügyesek vagytok, Márk majd a konténer házról kiszeretnélek titeket bővebben kérdezni, de amúgy az egész túráról. Kitartást nektek.

    • Márk

      Igen, nagyon izgalmas hely volt. És a legizgalmasabbat még meg se írtam, imádnád ha látnád! Valszeg abból lesz a holnapi poszt. 🙂 Szívesen válaszolok egyébként a kérdésekre ha tudok. 🙂

Hozzászólás