Adatgyűjtés

IMG_20160827_002916Sajnos nem az elején jutott eszembe, de még mindig van elég időm rá. Mától kezdve egy grafikont kezdek felrajzolni amin az aznapi súlyomat fogom bejelölni. Mindenképp fontosnak tartom, mivel egyértelműen megmutatja majd, hogy gyakori hiedelemmel ellentétben, nem egy egyenest fog adni, ami a kezdeti 91 kilótól vezet a végcélig, hanem szépen lefele haladó, de fűrészfogas diagram lesz.

5 hozzászólás

 1. Majd egy olyan adat is érdekes lenne, hogy amikor havonta csak egy kilót szeretnél fogyni, hány nap lesz kalóriaszámlálós. Tudom, hogy mindenkinél más, és esetleg havonta is eltérhet, de nagyságrendileg jó lenne tudni. Vagy van erre már adat másoknál?

  • Márk

   Nekem egyelőre nincs rá adatom, de ez az utolsó olyan hónapom amikor még három kilót adok le, következő már egy kiló per hónap lesz. Fel fogom jegyezni. 🙂

  • Alexandra

   Vera nekem az elején az első pár hónapban, 4-5 naponta volt kalóriaszámolós napom. Valamikor egy hétig nem volt. De minél jobban közeledtem a kívánt súlyhoz, annál több lett. Volt olyan, több számolós napom volt egy héten, mint nem számolós. De a jó hír ebben, hogy addigra már lesz tapasztalata az embernek.

 2. Alexandrát lenne érdemes megkérdezni, ő leadta az összes felesleget amit eltervezett, és havi egy kilónként csinálta végig. Már csak meg kell tartania a jelenlegi súlyát.

Hozzászólás